FunkoWereld: Home of Funko POP!s
FunkoWereld.nl is vanaf 13 juni 2024 gestopt.

Toch niet de juiste Funko POP! gekocht?

U heeft een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de producten om zonder opgaaf van redenen bestelde producten te retourneren.

Alle annuleringen dienen schriftelijk kenbaar te worden gemaakt. Dit kan eenvoudig via onderstaande formulier. De annulering zullen we per email bevestigen. Na de bevestiging van ons stuurt u uw bestelling binnen 14 dagen naar ons terug. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending.

Producten kunnen alleen geretourneerd worden indien ze in de oorspronkelijke staat verkeren en onbeschadigd zijn. Annuleert U een bestelling nadat deze al is verzonden, dan zal U de zending retour moeten sturen waarbij U ook de kosten van retourzending voor uw rekening neemt.

Indien een bestelling uit meerdere producten bestaat en niet alle producten geretourneerd worden dan wordt alleen het volledige aankoopbedrag van het retour gezonden product terugbetaald. De berekende verzendkosten worden dan niet terugbetaald aan de klant.

Na ontvangst van de retourzending wordt het totaal te ontvangen bedrag van de bestelling binnen 14 dagen terugbetaald op de bij de bestelling gebruikte rekening (mits het product in goede orde is ontvangen). 

Toch niet de juiste Funko POP! gekocht?