FunkoWereld: Home of Funko POP!s
FunkoWereld.nl is vanaf 13 juni 2024 gestopt.

Verzenden

Levertijd

Wij hebben alle Funko POP! op de website op voorraad. Na het bestellen, zullen we proberen de order zo snel mogelijk te versturen, al kan er helaas soms enkele dagen overheen gaan, Normaal gesproken zullen we de bestelling echter binnen maximaal 3 werkdagen versturen.

Bij het verzenden van uw order, wordt u per e-mail op de hoogte gesteld. Daarnaast ontvangt u van onze vervoerder een e-mail met de Track & Trace gegevens, zodat u de zending kunt volgen. Normaal gesproken wordt uw pakket de eerstvolgende werkdag na verzending bezorgd.

Levering

Voor het versturen van onze pakketten maken wij gebruik van PostNL en DHL. Zodra uw pakket ons magazijn verlaat, ontvangt u onze verzendbevestiging. Van de vervoerder ontvangt u vervolgens een e-mail met daarin de de Track & Trace gegevens van de zending, zodat u zelf de status van het afleverproces kunt volgen.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland zijn EUR 5,95.

Ophalen

Het is ook mogelijk uw bestelling op te halen in Spijkenisse. Indien U dit gekozen heeft bij het bestellen, nemen wij na ontvangst van de betaling contact met U op om een afspraak te maken voor het ophalen van uw bestelling.

Adres
Hannie Schaftstraat 23
3207GC, Spijkenisse

Funko POP! Verzenden